Leppävaara & Linnainen

Rakensimme Leppävaaran ja Linnaisten maisemiin reilun yhdentoista kilometrin mittaisen reitin. Jätimme auton parkkiin Leppävaaran urheilupuiston parkkipaikalle ja lähdimme suunnistamaan kohti Rastaspuistoa. Lenkkimme alkumetreillä ohitimme Leppävaaran stadionin, jossa oli menossa yleisurheilukilpailut. Alkumatkan varrelle osui myös Seikkailupuisto Huippu.



Leppävaarassa reitti mukaili ulkoilureittejä ja matkan teko oli vaivatonta ja pääsimme etenemään hyvällä vauhdilla. Leppävaaran ratsastuskoulun jälkeen suunnistimme metsäpolkuja pitkin Rajatorpan- ja Hämeenkyläntien suuntaisesti Linnaisiin. 



Linnaisissa kävelimme jonkin matkaa asuinalueen kävelyteitä pitkin, mutta palasimme pian takaisin metsiin. Linnaisista taivalsimme Lintuvaaraan, jonka metsästä löytyy Monikonpuro, joka virtaa Leppävaarasta Vermon kautta Isoon Huopalahteen.


Lintuvaarasta palasimme takaisin Leppävaaraan ja uimahallin kulmalta takaisin parkkipaikalle. Aikaa matkaan kului hieman yli kaksi tuntia.


Leppävaaran urheilupuisto on erittäin monipuolinen kesä- ja talviurheilukeskus. Leppävaaran metsistä löytyy monia polkuja ja kuntoratoja, joista voi rakentaa itselleen sopivan reitin. Mukava paikka.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hanikan luontopolku ja Kasavuori

Kauhalan ulkoilualue

Sieniretki Keskuspuistoon